EASTRACT biedt al meer dan 10 jaar draadloos bestuurbare takelwagens op rupsbanden aan voor het verplaatsen van alle conventionele voertuigen op beton- en teerwegen.

Eastract, uitrustingen en professionele takeloplossingen

De EasTract is een draadloos bestuurbare takelwagen op rupsbanden en is een combinatie van een vorkheftruck en een takelwagen. Deze Franse uitvinding is zeer doeltreffend voor takel- en sleepopdrachten. Met onze takelwagen kan men een groep wagens eenvoudig en zonder al te veel technische omwegen weghalen (eronder schuiven en weghalen zonder enige trekkracht).

EasTract kan een voertuig opladen, zelfs wanneer het voertuig op slot, verongelukt of uitgebrand is, bijna overal (in een ondergrondse parking, op een smalle binnenplaats, in een veld, op een aardeweg, in de sneeuw, enz...) en vooral daar waar een vrachtwagen omwille van zijn afmetingen niet doorkomt.

De takelwagen kan een vrachtwagen oprijden met zijn lading, met een voertuig van 2,5 ton, ook wanneer deze vrachtwagen geen takelwagen is en vervolgens ervan afrijden en het voertuig parkeren.

 

EasTract