VIBAM is exclusief verdeler voor OIL & STEEL, VALLA, EASTRACT, CARTRACT, I-4S & SERT voor België

LAATSTE LEVERINGEN

NEWS

13/01/2019
Voorstelling van de nieuwe i-4S-veldwerkplaats aan Defensie:

VIBAM presenteert de nieuwe i4-S-veldwerkplaats
bestaande uit 3 delen.Het vervolg lezen...

11/09/2018
VIBAM stelt de nieuwe modulaire veldkeuken SERT CRP 1000 aan de Belgian Armed Forces :

VIBAM stelt de nieuwe modulaire veldkeuken SERT CRP 1000 voor aan de Belgian Armed Forces. Deze veldkeuken is uitgerust met ronde kookmodules met grote volumes...

Het vervolg lezen...

01/03/2018
VIBAM bij Oil & Steen in Italië

Na een bezoek van de productie, VIBAM presenteerd aan zijn Belgische klanten de nieuw SNAKE 2010 PLUS H EL. gemonteerd op IVECO DAILY 35S12 P=3750 EURO 6...

Het vervolg lezen...

Het bedrijf VIBAM

VIBAM Services, naamloze vennootschap opgericht in 1993, is actueel een familiebedrijf van de leden van de familie THISSEN, nl. van Valérie, Isabelle, Brigitte, Anne en Marc. VIBAM Services NV is gespecialiseerd in de realisatie van marktonderzoeken, in het voeren van publicitaire campagnes, in het vertalen van technische documenten en in het uitvoeren van kleine grondwerken. Zij beheert eveneens haar eigen onroerende goederen.

In 2007 heeft de gedelegeerde bestuurder Marc THISSEN een contract afgesloten van exclusief agent met de vennootschappen SERT en TCM. Hierdoor is één van de dienstverleningen van VIBAM nu ook het benaderen van potentiële klanten voor deze producten, het onderhouden van de bestaande contacten en tot de verkoop bijdragen. Erkende agenten staan in voor de levering, prestaties tijdens de garantieperiode en voor de dienst naverkoop.

In 2008 realiseert VIBAM Services NV haar website www.vibam.com en stelt hierop een gamma van tweedehands hoogwerkers met hoge reikwijdte en werkbereik voor. 

In 2009 legt ze de lat erg hoog in dit segment en levert ze de eerste heftruck op rupsen in België.

In 2010 zal de onderneming haar gamma kranen op camions verder uitbreiden, ze wordt de exclusieve agent voor EuroGru Amici en stelt haar nieuwe Euromatic 3 voor die een voorbeeld is van de innovatiekracht van de AMICI-familie.

In 2013 wordt ze exclusief agent voor België van TEVOR een bedrijf dat sinds 20 jaar gespecialiseerd is in de conceptie, fabricatie en opbouw van bergingsmaterieel : schuifplateaus, lepels LV en ZW.

In 2014 vervolledigt de firma haar assortiment takeluitrustingen en tekent ze een exclusieve agentuurovereenkomst voor België met EASTRACT.

In 2016 tekende het een agentuurovereenkomst voor België met het bedrijf OIL & STEEL, een firma die in 1990 werd opgericht door een groep van vennoten en sinds 2015 deel uitmaakt van de internationale groep MANITEX. De 210 medewerkers van Oil & Steel Italia zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van hoogwerkers. Vandaag is het uitgegroeid tot de grootste fabrikant van hoogwerkers van Italië met een jaarlijkse productie van meer dan 1000 hoogwerkers van 14 tot 62 meter gemonteerd op vrachtwagens en meer dan 150 hoogwerkers van 14 tot 23 meter gemonteerd op rupsen. Dit dynamisch bedrijf is de onbetwiste leider in Italië in deze sector en exporteert overal in de wereld met de hulp van zijn exclusieve agenten en zijn erkende werkplaatsen.

Op 20 juni 2017 voor notaris Jean-Luc Peêrs  wordt de vennootschapsvorm van naamloze vennootschap naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gewijzigd.